SBTÜ ve İNÜ Arasında Kalite Süreç Tecrübe Paylaşımı

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) olarak kalite süreçleri kapsamındaki çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu kapsamda Yükseköğretim Kalite Kurulunca (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan İnönü Üniversitesi (İNÜ) Kalite Koordinatörlüğünden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek ve Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Kılıç tarafından kalite süreçleri ile ilgili akademik ve idari personelimize bilgilendirme ve tecrübe paylaşımı toplantısı gerçekleştirildi.

SBTÜ Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, İNÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, İnönü Üniversitesi Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Kılıç ve ekibi, SBTÜ Kalite Koordinatörü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kağan Kökten, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Emre Biçer, Genel Sekreterimiz Kadir Ali Seçer, Daire Başkanlarımız ile idari ve akademik kadromuz yoğun katılım gösterdi.

• Gösterim 0
  • Toplam 4