Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Tarafından Kalite Güvence Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından, Yükseköğretim Kalite Güvence Sistemleri kapsamında Üniversitemiz akademik ve idari birim yöneticilerine yönelik olarak Kalite Güvence Sistemi Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Üniversitemizin akademik ve idari birim yöneticilerine yönelik olarak 28 Nisan 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KUL ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tolga Karaköy de katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Rektörümüz Kul, Üniversitemizde yürütülen kalite sistemleri faaliyetlerinin etkinliğini ve sürdürülebilirliğini güvence altına almak amacıyla yapılan çalışmalara katkı sağlayan tüm personele teşekkür etti. Söz konusu süreçlerin kurumsal kimlik kazanmasına yönelik beyin fırtınası ile görüş ve önerilerin alınacağı bu toplantıların önemine vurgu yapan Rektörümüz Kul, bu tür toplantıların Kalite Koordinatörlüğünce sürdürüleceğini ve tüm akademik ve idari birimlerin gerekli özen ve hassasiyeti göstererek kalite konusundaki çalışmalara katkı sağlamaları gerektiğini belirtti.

Kalite Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Emre YURTKURAN’ın “Üniversitemizin Kurumsal Yapısının Geliştirilmesi ve Kalite süreçleri” konulu sunumu ile devam eden Kalite Güvence Sistemi Bilgilendirme Toplantısı, katılımcıların sorularının cevaplandırılması, görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.

• Gösterim 0
  • Toplam 4