AYDEP ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ ONLİNE TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz akademik ve idari personeline yönelik olarak, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü tarafından “AYDEP Öğrenme Yönetim Sistemi” kapsamında online tanıtım programı gerçekleştirildi.

Eğitim-öğretimde program akreditasyon süreçlerini yönetmek, eğitim-öğretim faaliyetlerinin niteliğini artırmak amacıyla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından geliştirilen “AYDEP Öğrenme Yönetim Sistemi” tanıtım programı 14 Aralık 2021 Salı günü online olarak gerçekleştirildi.

SBTÜ’den rektör yardımcısı, rektör danışmanı, dekanlar, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, anabilim dalı başkanları, enstitü, yüksekokul, meslek yüksekokulu müdür ve müdür yardımcıları, genel sekreter, daire başkanları ve kalite eğitim öğretim alt komisyonu üyelerine yönelik gerçekleştirilen online tanıtım programına SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile birlikte AYDEP Öğrenme Yönetim Sistemi Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek de katıldı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü tarafından geliştirilen “Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Projesi” (AYDEP) Öğrenme Yönetim Sistemi online tanıtım sunumu, Sistem Yöneticisi Dr. Öğr. Üyesi İsa Bahat tarafından gerçekleştirildi.

• Gösterim 34
  • Toplam 2